El Mètode AfroYin®

Aprenent des del cos.

 

El Mètode AfroYin® és una via d’autoconeixement, creixement i transformació personal basada en el moviment, la consciència i la dansa africana.

 

El Mètode es desenvolupa en un treball tant individual i dual com grupal. Aquesta diversitat ens obra la possibilitat d’experimentar-nos en diferents nivells d’interacció i de profunditat per adquirir vàries vies per a ampliar la mirada cap a nosaltres mateixes de forma més conscient, i així comprendre l’estructura física, mental i emocional que hem creat al llarg de la nostra vida.

L’acte d’adornar-se ens permet reconèixer i acceptar la pròpia llum i la pròpia ombra per trobar la veritat unificadora de qui som i transformar les experiències en aprenentatges que ens nodreixin per posar al servei de la nostra vida el potència que hi ha en el nostre interior.

 

Agafant les arrels de la filosofia ancestral Africana, el Mètode AfroYin® promou la connexió entre la Terra i el Cel, reconeixent-los com a Mare i Pare interns i unificant-los en el centre energètic del nostre cor, des d’on podem obrir-nos al món i viure’ns des de la nostra veritat de SER. Aquesta experiència unificadora ens permet recordar la immensitat que som i fondre’ns amb la unitat absoluta de l’univers.

El Mètode AfroYin® ens acompanya a recordar qui som per a viure’ns plenament des de la nostra essència i llibertat connectant amb la nostra veritat més profunda, sanant i transformant les capes, màscares i patrons que hem desenvolupat al llarg de la nostra vida i neutralitzant les polaritats que s’extrapolen en el nostre caràcter.

 

El coneixement del meu cos a través del moviment, la consciència i la dansa m’ha obert a un enteniment més profund del meu SER i m’ha permès establir una connexió més intima i sana amb el propi cos i les seves necessitats.

El Mètode AfroYin® m’ha permès reconèixer la meva essència i transformar els límits que m’impedien viure’m amb llibertat i en sincronia amb totes les dimensions que sóc.

Sense dubte caminar aquest camí ha suposat un abans i un després a la meva vida i ara em sento afortunada de poder facilitar aquesta experiència a hom que se senti en sintonia en aquesta crida del SER.

 

Per a més informació podeu consultar a:

https://www.afroyin.com/

Sessions regulars

ABRIL

Sessió de Lluna Nova en Aries:

Diumenge 11 – Presencial Premià de Mar

Dimarts 13 – On-line (zoom)

Sessió de Lluna Plena Escorpí:
Diumenge 25 – Presencial Premià de Mar

Dimarts 27. – On-line (zoom)

De 10:30h a 12:30h presencial . De 19h a 21h on-line
Presencial Premià de Mar // online plataforma zoom
Vídeo en diferit 

RESERVA LA TEVA PLAÇA
647 26 06 61

Tallers

CANTAR PARA SANAR

Taller intenssiu

18 D’ABRIL
Argentona – de 10h a 14h

RESERVA LA TEVA PLAÇA

647 26 06 61
 

Hi estàs interessat/da?